Facebook    Instagram    iTunes    wmmd    Youtube

 

Szia Petra!Köszi az üzeneted. Remélem többször is ide látogatsz Szia Georgina! Köszi az érdeklődésed. Remélem tetszeni fog a lemez. Köszi a jókívánságot, én is minden jót kívánok neked! Szia Zsééé! Köszi az üzit. A naptár részben fel vannak tüntetve a megjelenések, ott mindig informálódhatsz. Szia Eszter! Köszi, hogy írtál. Én csak annyit tudok neked mondani Eszti, hogy soha ne tegyél le az álmaidról még akkor sem, ha elébe kell menned! Tudod, hogy a sikerhez nagyon sok kudarcon át is vezet az út. Szerintem ez alól nincs kivétel. Sok erőt kívánok neked ehhez. Szia George! A naptár részben mindig utána tudsz nézni annak, hogy mikor milyen jelenésem van. Köszi a jókívánságokat, én is minden jót kívánok neked. Szia Vinnie! Igen emlékszem rád a bordáról. Köszi, hogy ide üzentél nekem. Remélem jól telt a Valentin napod, erről a jókívánságról sajnos már lekéstem. Mindenesetre köszönöm az összes jókívánságod, én is minden jót kívánok neked, ha még így utólag is! Szia Farkas! A naptár részbenegyébként minden megjelenés fel van tüntetve, ha érdekel.
A másik kérdésedre a válasz: Előfordul.
Minden jót neked! Szia Róka! Tavasszal jelenik meg a lemez. Szia Ron! A műsor és az elérhetőség részben van telefonszám amin ezzel kepcsolatban tudsz érdeklődni a részletek után. Gratulálok a készülő esküvődhöz.
Köszi az érdeklődésedet, és jókívánságodat. Én is minden jót kívánok. Szia Gyugyi! Örülök, hogy tetszik az oldal és hogy ide látogattál. A képeket természetesen bővítjük. Egyébként a fotók részben nézted? Vannak studióképek, és egyéb. Szerintem azért annyira nem kevés, de lesznek újak is.
A bordán is van olyan kép, ami máshol nincs feltéve.
Köszi az üzit, remélem visszalátogatsz. Minden jót! Szia Pityu! Köszi az üzit. Remélem tetszeni fog a lemez. Biztos lesz lehetőség a dedikálásra. Egyébként a naptár részben fel vannak tüntetve a mejelenések, ott utána tudsz nézni. Nekedis minden jót! Szia Brigi! Köszi a biztatást. Igazán jól esett! Neked is minden jót! Kedves Gábor! Köszönöm a megszólítást, nagyon hízelgő, de nem tartom magam annak! Örülök, hogy az oldalra tévedt, és hogy tetszett. Köszönöm a hozzászólást, és remélem még vissza látogat. Szia Emil! Köszi, hogy üzentél. Jól esik amit írtál! Remélem tetszeni fog a lemez. Köszi a jókívánságot. Én is ugyanazt kívánom neked. Üdvözlettel:
Erdőhegyi Brigitta