Facebook    Instagram    iTunes    wmmd    Youtube

 

Szia Brigitta!Elöször is gratulálok az eddigi elért sikereidért,szerintem nagyon tehetséges vagy!
Mint nő nekem 100%-ig bejösz,csak az a baj,hogy rajongó és imádott sztárja között nem igazán lehet komolyabb kapcsolat. Mostmár elmondon a lényeget is mégpedig azt hogy nagyon tetszel nekem ,de nagyon" messze vagy" !!!!!!!!!!!!!!!
És az is lehet,hogy"elérhetetlen"?
Szeretném ha küldenél nekem egy dedikált képet magadról és ráirnád a nevemet .A nevem:Albika elöre is köszönöm bizok benned,hogy teljesíted ezt a "kívánságomat" Most lassan el kell,hogy búcsúzzak,mert álmos vagyok,megyek aludni és közben rád fogok gondolni!
Nagyon szeretném ha leveleznénk egymással szeretnék mindent megtudni rólad persze amit csak szabad,és akkor te is megismerhetnél. Remélem fogunk egymással e-mail-ezni. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog új évet Kívánok Neked és a Szeretteidnek !!!! Vigyázz Magadra!!! Milliószor puszil:ALbika! Ezt fogadd el tőlem: "Van, aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni."
"Hogyha könnycsepp lennél,sohasem sírnék,nehogy elveszítselek!!"
"Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben megszületni, végigfolyni az arcodon, és meghalni az ajkadon."
"Nagyon fontos üzenetem van a számodra:Amikor irom, rád gondolok, amikor küldöm, rád gondolok. És most is rád gondolok."
"Aki nálam jobban szeret,nyelje le a Gellért-Hegyet" puszi
várom válaszod!!!!!!!!!!!!!